Skip to main content

Sinterklaasfeest

27 november 2019. Het grote Sinterklaasfeest van Stichting Fair Chance. 185 blije kinderen. Prachtig.

Dank aan iedereen die aan dit feest heeft bijgedragen door inzet, sponsoring, subsidie e.v. Zonder jullie had dit evenement niet kunnen plaatsvinden. Volgend jaar weer.

78254292 477448989552773 7842511249140088832 o

  • Aangemaakt op .

Haring

Dank voor deze actie. Daar gaan we mooie dingen mee doen. En...... de haring is heerlijk! Dus iedereen: Hup naar De Block, haring eten! Nog gezond ook.

------------------

De eerste Hollandse Nieuwe Haringen zijn binnen bij onze Visgilde! ??

? Wij hebben vanochtend bij onze Visgilde de eerste nieuwe haringen genuttigd samen met het bestuur van Stichting Fair Chance.

? Ieder jaar sponsoren wij een lokaal goed doel door 10 cent van iedere verkochte haring te doneren. Dit jaar steunen wij Stichting Fair Chance!

?‍?‍?Stichting Fair Chance organiseert kleinschalige activiteiten voor kinderen waar de financiële middelen binnen de gezinssituatie niet voorhanden zijn, zodat zij later, net als de meeste kinderen in Nederland, met plezier aan hun jeugd kunnen terugdenken.

?️Kijk voor meer informatie op:
www.fairchance-krimpen.nl

? Tot snel, bij Albert Heijn & Visgilde Gebr. de Block

haring

  • Aangemaakt op .

Bezoek aan de kermis

Vanmiddag hebben we weer 160 kinderen blij kunnen maken met een bezoek aan de kermis. Dank aan de Krimpense kermisexploitanten die dit hebben mogelijk gemaakt. Ieder jaar laten ze blijken dat hun hart op de goede plaats zit, door ons te sponsoren, waardoor we dit mogelijk kunnen maken.

Kanjers zijn het!
#kermisindebuurt
#drukkerijefficienta

We hopen dat iedereen genoten heeft. Volgend jaar weer.

kermis

  • Aangemaakt op .

Sinterklaas

Het was weer een prachtig feest. De hele kerk zat vol met blije kinderen en hun ouders. Sint was er, de pieten ook. Namens het gehele bestuur van Fair Chance en alle kinderen dank aan allen die dit hebben mogelijk gemaakt. Rabobank Krimpenerwaard, Intertoys Heijkoop Excellent Toys Krimpen aan den IJssel en vooral ook De Vrienden Van....
Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

sinterklaas

 

  • Aangemaakt op .

Tennissen

Herfstvakantie en dan doe je iets leuks. Tennisvereniging TCK heeft Fair Chanche uitgenodigd om met de kinderen een geheel verzorgde middag op de tennisbaan te vertoeven. Op een bijzonder leuke manier hebben ze kennis kunnen maken met deze sport. De kinderen hebben genoten van de tennis clinic en al het lekkers wat ze hebben gekregen. Bij binnenkomst kreeg iedereen een heuse bidon en mocht deze zelf vullen met water. En nog mooier na afloop gewoon mee naar huis nemen. Super bedankt Tennisvereniging TCK!! Vivian van den IJssel en Willie Van Leeuwen-Broere waren namens het bestuur van de stichting aanwezig en ook wij vonden het genieten.

tennissen

 
  • Aangemaakt op .

Familiedag

Vandaag was de grote familiedag van dit jaar. Ieder jaar organiseert Stichting Fair Chance in de zomervakantie een dag weg en dit jaar deden we dat omdat we tien jaar bestaan met hele families. Waar kun je dan beter naartoe gaan dan onze eigen mooie Diergaarde Blijdorp?

Met meer dan 200 mensen zijn we vanochtend met vier grote bussen vertrokken van het Tuyterplein in Krimpen aan den IJssel. Met tasjes, petjes en vol goede zin zijn we naar het park gebracht. Daar mocht iedereen voor zich doen waar hij zin in had. Van aquarium, via een schurkende ijsbeer, naar Bokito en de tijgers. Lekker eten en drinken, aan de touwen in de speeltuin, klein aandenken kopen, iedereen kon doen en laten wat hij wilde. Het was geweldig!

Dank aan iedereen die vandaag met ons mee is geweest. Het is altijd een feest om met jullie weg te gaan.

Dank vooral ook aan alle partijen die dit met hun bijdrage weer mogelijk gemaakt hebben. Zoals jullie kunnen zien was het een geslaagde dag.

Volgend jaar weer. Kijken waar we dan naartoe gaan.

 familiedag

  • Aangemaakt op .

Roeievent

Lang leve Roeivereniging Rijnmond. Vandaag was weer het jaarlijkse roei-event voor onze oudere jeugd (vanaf 12 jaar). Dit keer met een nieuwe opzet. RR had een wedstrijd voor teams georganiseerd met allerlei onderdelen. Kanoën, roeimachine, waterfietsen, sponsknijpen, waterballon zitten, bekerrennen en de kwis. Tussendoor lunchen en aan het eind van de dag zijn de punten opgeteld en kwam het meidenteam als winnaar uit de bus. 

Afsluiten met de traditionele vaartocht over de Rotte in de Eresloep van De Maas en de dag was weer zeer geslaagd.

En..... dit keer is niemand in het water gevallen.

Hartelijk dank aan Roeivereniging Rijnmond en al haar vrijwilligers voor deze zeer mooie dag. We hebben er allemaal van genoten! Volgend jaar weer, wat ons betreft.

 roeievent

  • Aangemaakt op .

Sinterklaasfeest 2017

Ook dit jaar was het weer een prachtig feest. Ruim 160 kinderen hebben we blij kunnen maken. Dank aan allen die dit hebben mogelijk gemaakt, Rabobank Krimpenerwaard, Gemeente Krimpen aan den IJssel, De Vrienden van.... en nog veel meer.

IMG 3410 IMG 3415

IMG 3416 IMG 3417

 

  • Aangemaakt op .

'Van Bronckhorst sportveld'

Vanmiddag samen met Giovanni van Bronckhorst het Omnistadium Krimpen aan den IJssel in Lansingh-Zuid Krimpen aan den IJssel voorzien van z'n nieuwe naam: het 'Van Bronckhorst sportveld'. Voor Krimpense kinderen was vanmiddag een mooi programma georganiseerd door Stichting Fair Chance Krimpen en Jongerenwerk Krimpen: een heuse boksclinic door de Giovanni van Bronckhorst Foundation en nog veel meer!

Daarna even het formele moment met heel veel kinderen uit Gemeente Krimpen aan den IJssel erbij door het bord op het sportveld te onthullen... het kan niemand meer ontgaan!

Daarna natuurlijk even een mooie potje voetbal; leuk dat je daaraan mee wilde doen Giovanni van Bronckhorst!

Kinderen hebben het soms niet altijd even gemakkelijk: mooi dat er dan initiatieven zijn zoals de Giovanni van Bronckhorst Foundation en Stichting Fair Chance Krimpen die daar niet alleen oog voor hebben, maar er ook daadwerkelijk mee aan de slag zijn! Chapeau!

22538842 1125682734234036 8201026574145015036 o

  • Aangemaakt op .

Zomeruitje

Gisteren was het de dag van het jaarlijkse zomeruitje van Stichting Fair Chance. Met 180 mensen (kinderen, ouders en begeleiders) zijn we rond 9.30 uur vertrokken vanaf het Evenemententerrein naar Duinrell. Drie grote bussen vol! 
Wat hebben we geboft met het mooie weer. Veel kinderen vol spanning en ouders bepakt en bezakt met versnaperingen voor de dag. Zwemspullen mee voor een duik in het Tikibad. 
Het was druk in Duinrell, maar het plezier was er niet minder om. Wij als bestuur liepen onze rondjes en zagen overal blije kinderen en dus daardoor blije ouders.
Eind van de middag zat iedereen moe maar voldaan in de bus terug.

Veel dank aan Tafelronde 165 Krimpenerwaard voor het doneren van de opbrengst van hun sponsorloop voor deze dag. Ook dank aan Lionsclub Krimpen en de gemeente Krimpen aan den IJssel. Het was weer prachtig.

20882085 126261024671573 4242825520649151737 n

  • Aangemaakt op .